Om oss

Vår vision

”Vi vill tillhandahålla tillförlitliga helhetslösningar och tillbehör till handelsföretag” 

Alla våra kassamaskiner och system är tillverkardeklarerade hos Skattemyndigheten. Vi erbjuder flexibla kassalösningar för såväl små enskilda näringsidkare som till de större kedjeföretagen. Fråga oss – vi hjälper dig!

Tillnordic är ett nytt varumärke i kassabranschen. Hos oss hittar du rätt kassa för din butik, café eller kiosk. Vi säljer även kvittorullar som kan levereras dagen efter vid en beställning lagd innan kl. 12.00, vi fråntar oss alla skyldigheter gällande förseningar efter att varorna lämnat vårt lager.

Vi hjälper dig så du får rätt kassa för din butik, vi hjälper dig med installation av din nya kassa i din butik, café eller kiosk. Vi tillgodoser dina behov och hjälper dig igång. På plats går vi även igenom hur allt funkar, allt för att du ska känna dig trygg när du öppnar.

Vi på tillnordic brinner för att du ska kunna driva ditt företag så effektivt som möjligt och för att du ska få support så smidigt som möjligt. Vi som arbetar med tillnordic har varit i kassabranschen sedan 1985.

Har du frågor – kontakta oss. 

Utställningar

Adress:

Brahegatan 21

563 32 Gränna

Adress:

Hedeängsvägen 7 (fack 3)

461 44 Trollhättan