Beställ innan 12.00 och få leverans nästa dag.

Gäller ej produkter som behöver konfigueras.
Alla priser Exkl. MOMS

Olivia

Olivia (som egentligen heter något annat) fick besök av en säljare på ett konkurrensföretag. En mycket duktig säljare som säger till Olivia att kassan hon har inte är något att ha, att hon ska köpa en ny fräsch kassa av oss istället. Vi har ett mycket bra pris berättar säljaren. Olivia tackar ja, för ett bra erbjudande kan mani inte gå miste om speciellt när kassan man har tydligen är skräp. 

Olivia får ett kontakt och skriver på 500 kr/månaden, en toppen deal tänker hon och de fixar med att byta ut kassan och se till att allt funkar. Olivia märker ingen skillnad på kassorna men säljaren vet ju ändå vad hen pysslar med tänker hon. 

På en mässa ett tag senare träffar hon sin gamla leverantör och hon var så nöjd över sitt toppen erbjudande hon hade fått och berättar detta och att hon hade fått höra att kassan jag hade var skärp. Den tidigare leverantören ställer lite frågor och hon får då reda på att hon har blivit grundlurad. Hon kommer att betala 50 000kr/år för samma produkt som hon redan betalat för och hon brister ut i tårar. 

Det är tyvärr detta som är verkligheten i branschen. Vi på tillnordic jobbar mot detta, vi jobbar för att du ska får rätt pris till rätt vara och använda din hårdvara även efter att du har betalat av den. Vi vill i första hand hälsa dig att använda din hårdvara som du redan har. Kommer det en säljare från ett annat företag som hävdar att produkten du har inte funkar längre, hör av dig till oss så berättar vi hur det ligger till. 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.